Šokolaadifondüü

Šokolaadifondüü näol on kindlasti tegemist ühe ideaalse magustoiduga nii noortele kui ka vanadele šokolaadisõpradele. Seda on lihtne valmistada, toob laua äärde kokku kõik magusasõbrad ning pakub toreda toiduelamuse. Täiskasvanud seltskonnad võivad maitsestada allolevat retsepti lisaks mõne lemmiklikööri, brändi või konjakiga.

Koostisosad

150 ml rõõska koort
75 ml piima
400 g šokolaadi (soovitatavalt tumedat, ilma lisanditeta)
Värskeid marju, puuvilju, vahukomme ja/või keeksitükke

Valmistamine

Kuumuta koor ja piim potis ning eemalda tulelt enne keemist. Lisa tükeldatud šokolaad ja sega mõni minut, kuni šokolaad on täielikult sulanud ning segu on ühtlane. Järgi fondüüpoti juhiseid süütamiseks, seejärel lisa šokolaadisegu fondüüpotti.

Dippimiseks valmista enda maitse järgi valitud puuviljad, küpsised, marjad või vahukommid ning naudi neid šokolaadi kastetult.

Sega šokolaadi potis aeg-ajalt, et segu püsiks ühtlane.

Mõnusat dippimist!

Valik fondüükomplekte meie e-poes:

Kommenteeri

Shopping Cart
Scroll to Top